VIDEO: / Sve se srušilo nakon 12 katastrofalnih minuta

New Orleans Hornetsi pokvarili su povratak Chrisa Paula u dvoranu u kojoj je prije ove sezone proveo šest godina. Košarkaši Los Angeles Clippersa poraženi su s 97:90.

23.3.2012.
11:08
VOYO logo

Katastrofalna četvrta četvrtina u kojoj su gosti ubacili svega 11 poena, koštala je Chrisa Paula pobjede u svom povratku u New Orleans. Clippersi su u posljednjih 12 minuta iz igre gađali 4:23, te su promašili 19 posljednjih šuteva za tri poena. Hornetsi su serijom 11:2 početkom posljednje dionice poveli i više se nisu osvrtali. Chris Kaman ubacio je 20 poena, a Jarrett Jack i Jason Smith po 17. Kod gostiju je najefikasniji bio Blake Griffin s 21 poenom, dok je bivši Hornet Paul ubacio 16. Clippersi su ovim porazom dodatno ugrozili svoje šanse za doigravanje, te se s jednom pobjedom više od devetog Utah Jazza nalaze na šestom mjestu. Jazzeri su pak slavili šutom u posljednjoj sekundi Ala Jeffersona kod Sacramento Kingsa. Ostalo je 0.9 sekundi do kraja utakmice kada je krilni centar momčadi iz Utaha ubacio otpadak za 103:102. Moglo je sve završiti i puno lakše za Jazzere koji su u jednom dijelu drugog poluvremena imali i plus 14, ali su se nepostizanjem koša čak osam minuta u posljednjoj dionici doveli u situaciju da moraju čupati pobjedu.

Jefferson je utakmicu završio s 26 poena i sedam skokova, dok je Gordon Hayward pridodao 18. Kod razočaranih domaćina, čiji je preokret upropašten u posljednjoj sekundi, najbolji je bio Tyreke Evans s 25 poena, a Marcus Thornton nadodao je 22 uz 18 skokova. Boston Celticsi zaustavili su pobjedničku seriju Milwaukee Bucksa od šest utakmica kada su u noći s četvrtka na petak slavili u gostima 100:91. Paul Pierce bio je najbolji Celtic s 25 poena, a Kevin Garnett dodao je 16 uz 10 skokova. Za Buckse je pred domaćom publikom debitirao bivši igrač Golden Statea Monta Ellis. Ubacio je 13 poena uz šut 6:18. Spomenimo još i domaću pobjedu Portland Trail Blazersa protiv Memphis Grizzliesa 97:93. Francuski reprezentativac Nicolas Batum ubacio je 24 koša, a Jamal Crawford 17 za pobjednički sastav. Novi Portland je sada na omjeru 2:2 pod novim trenerom Kalebom Canalesom. Za goste je najefikasniji bio Marc Gasol s 22 koša i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo