Koja će to biti ludnica! Dinamo i Rijeka doznali protivnike u Europskoj ligi

Hrvatski predstavnici u Europskoj ligi su doznali svoje protivnike. Nogometaši Dinama igrati će u skupini D zajedno s Red Bull Salzburgom, Celticom i Astrom.

29.8.2014.
10:54
VOYO logo

Gledajući skupine u kojima igraju hrvatski klubovi, možemo kazati kako je Dinamo bolje prošao nego Rijeka. Red Bull Salzburg, Celtic, i Astra su momčadi koje hrvatski prvak može svladati, skupina je itekako prolazna.

Rijeka je dobila težu skupinu. Nositelj u skupini G je Sevilla, branitelj naslova ovog natjecanja i bivši klub hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Ostatak društva, Standard Liege i Feyenoord, su momčadi s kojima Rijeka itekako može igrati. Dobro, ne kažemo da je Sevilla nepobjediva za hrvatskog osvajača kupa i Superkupa, jer ipak, nije to ona momčad s Rakitićem od prošle sezone, ali španjolski sastav je za koplje iznad ostalih momčad u ovoj skupini. Kako bilo, hrvatske ljubitelje nogometa očekuju zanimljivi dvoboji. Pogotovo to vrijedi za utakmice Rijeke i Seville, i Dinama i Celtica. Ta dva sraza će privući najviše pozornosti hrvatske javnosti. Dvoboj Rijeke i Seville zbog kvalitete španjolskog sastava, Dinamo i Celtic zbog popularnosti koju ovaj škotski sastav uživa u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo kolo natjecanja po skupinama Europske lige održat će se 18. rujna, a ostali termini su 2. i 23. listopada, 6. i 27. studenoga i zadnje kolo 11. prosinca. Plasman u nokaut-fazu ostvarit će dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo