'Bilo je nevjerojatno! Što čovjek može više tražiti?'

'Bilo je nevjerojatno istrčati na Santiago Bernabeu. Sretan sam što mi je trener dao priliku. Moja prva utakmica i već sam osvojio trofej. Što čovjek može više tražiti?

31.8.2012.
9:57
VOYO logo

Nakon što je probio led i odradio debi za madridski Real, Luka Modrićsvoje je dojmove nakon utakmice s Barcelonom podijelio i s gledateljima klupske televizije. "Osjećam se sjajno. Nisam mogao poželjeti bolji početak karijere u Realu. Nevjerojatan je osjećaj istrčati na Santiago Bernabeu i sretan sam što mi je trener dao priliku igrati protiv Barcelone. Moja prva utakmica i već sam osvojio trofej. Što čovjek može više tražiti?', izjavio je Modrić koji bi već ove nedjelje mogao zaigrati od prve minute u prvenstvenoj utakmici s Granadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukin debi iz snova pratio je, naravno, i izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimac.

"Svi smo oduševljeni njegovim novim početkom, još više od toga što je odmah gurnut u vatru u takvoj utakmici kao što je dvoboj Reala i Barcelone. U deset minuta pokazao je detalje svog repertoara koje će sada moći upoznati ostali dio svijeta. Tek će se sada vidjeti o kakvom je igraču i čovjeku riječ. Ne mijenja se sada ništa puno bitnije, teško je očekivati da je sada Luka odjednom spreman za devedeset minuta. Naravno, bit će s nama, bit će u kadru, sačekat ćemo nedjeljno kolo. Nakon toga imat ćemo dodatna saznanja, ali i pet dana zajedničkog rada", izjavio je Štimac za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo