TEŠKI DANI / 'Što se događa s Nenadom Bjelicom?' Nijemci razmišljaju o otkazu, spominje se i nasljednik

Image
Foto: profimedia

"Službene objave o njegovoj budućnosti nema..."

2.5.2024.
12:20
profimedia
VOYO logo

Union Berlin kojeg vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica nalazi se u opasnoj zoni samo tri kola prije kraja sezone.

Image
NIJE TO OČEKIVAO /

Turci svojim zahtjevom šokirali Dominika Livakovića

Image
NIJE TO OČEKIVAO /

Turci svojim zahtjevom šokirali Dominika Livakovića

Momčad je na 14. mjestu Bundeslige, samo dva boda ispred 16. mjesta koje vodi u razigravanje za ostanak o trenutnoj situaciji raspisao se i Berliner Zeitung u tekstu pod naslovom: "Što se zapravo događa s Nenadom Bjelicom?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se navodi sljedeće: "Šefovi Uniona ne žele igrače osloboditi odgovornosti. U remiju s Borussijom Mönchengladbach jasno se vidio Bjeličin rukopis kojim je, unatoč izostanku Kevina Vogta, poboljšao napad i stabilizirao obranu. Na kraju je manjak sreće nedostajao za pobjedu. Stoga svi u klubu žele treneru ponuditi što bolje uvjete. Svjesni su da nijedan klub nije izbjegao ispadanje uz ovakav niz poraza. Bjelica je zaustavio totalni raspad i to je njegova zasluga. Dakle, službene objave o njegovoj budućnosti nema", piše i nastavljaju:

"Situacija je potpuno otvorena. Bjelica u kratkom vremenu nije uspio momčadi dati poticaje koji će je voditi u budućnost, no nakon povijesne sezone Union želi uzeti trenutak i vidjeti je li to prvenstveno njegova ili krivica momčadi. Sezona je bila poput vožnje toboganom: navijači i igrači mogli su uživati u Ligi prvaka, a nedugo zatim našli su se u borbi za ostanak. Svaki će kamen biti prevrnut pri planiranju i svaka pozicija preispitana kako bi novi početak bio uspješan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poprilično je jasno da će Bjelica teško zadržati svoj status u glavnom gradu Njemačke, a u istoj državi hrvatsku nogometnu reprezentaciju čeka Europsko prvenstvo u lipnju što bi moglo biti posljednje kojeg je vodio dugogodišnji izbornik Zlatko Dalić...

Kako pišu Španjolci, Za Bjeličinog nasljednika glavni je favorit Raul Gonzalez, nogometna ikona, koju je Bjelica pobijedio u utrci za isti posao prije pola godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo