STAO MU NA KRAJ / Popularni influencer doživio prvi poraz u karijeri: Pobijedio ga je brat Tysona Furyja

Image

Borba je održana iz trećeg pokušaja u Saudijskoj Arabiji, a privukla je mnoge ljubitelje boksa i poznate osobe

27.2.2023.
17:38
VOYO logo

Nakon dva neuspjela pokušaja, Jake Paul i Tommy Fury napokon su uspjeli odraditi svoj međusobni obračun. Jake je ušao kao blagi favorit u ovaj meč, ali pokazalo se da je profesionalni boksač ipak nepremostiva prepreka za Furyja, barem je tako bilo u Saudijskoj Arabiji. Podijeljenom sudačkom odlukom Fury je porazio Jakea Paula kojem je to prvi poraz u karijeri.

Tommy Fury bolje je otvorio borbu. Polubrat Tysona Furyja opušteno je boksao i nekoliko puta napravio je probleme Jakeu Paulu svojim brzim krošeima i prednjim direktom. Očekivalo se da bi Jake trebao biti opasniji na početku borbe dok su mu kondicija i eksplozivnost na najvišoj razini, ali Jake kroz prve dvije runde nije napravio apsolutno ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni infulencer počeo je boksati u narednim rundama, ali to je bilo prekasno za rezultatski povratak.

Podijeljenom sudačkom odlukom (76-73, 76-73, 74-75) na kraju je slavio Tommy Fury te je upisao je devetu pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri. Tyson Fury i John Fury prijetili su Tommyju da će se morati umiroviti, a možda čak i promijeniti prezime u slučaju poraza od Jakea Paula. Tommy može ostati miran, John i Tyson neće ga ostaviti u Saudijskoj Arabiji. Čast obitelji Fury nije ugrožena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo