MEDALJA I ZA PREDSJEDNICU: / "Vi ste dali dodatnu snagu našim rukometašima"

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1.2.2016.
17:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Čestitam na velikoj pobjedi i izvrsnim igrama svim igračima i stručnom stožeru. To je pobjeda koja je važna jer ju je ostvarila jedna mlada generacija sportaša od kojih u budućnosti očekujemo još puno ovakvih rezultata. Vaša upornost, zajedništvo i vjera trebaju biti putokaz ne samo sportašima nego i nama političarima da ostvarimo rezultate i na svim ostalim poljima u društvu", kazala je predsjednica Grabar Kitarović.

Predsjednica dobila medalju

U ime HRS-a predsjednici je zahvalio član Izvršnog odbora Tomislav Grahovac koji je istaknuo da je njezina prisutnost u Poljskoj dala dodatnu snagu našim reprezentativcima. Pozvao ju je da i u idućim akcijama podrži naše rukometaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime momčadi reprezentativni dres s potpisom svih igrača predsjednici je uručio kapetan Marko Kopljar koji joj je oko vrata ovjesio brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I predsjednik Vlade Tihomir Orešković primio je u ponedjeljak rukometaše.

"Čestitam igračima i stručnom stožeru osvajanje brončane medalje i plasman na Svjetsko prvenstvo. Vidjeli smo vaš trud i timski duh. Vi ste mlada ekipa i uvjeren sam da vas u budućnosti čekaju novi uspjesi. Svi se ponosimo vama i hvala vam što ste nam donijeli malo osmjeha na lica", rekao je premijer Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo